Legalitate si prosperitate, cuvintele care definesc activitatea intr-un studio de videochat din Bucuresti!

O vorba veche spunea ca ceea ce e bun in viata ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa. Insa, din fericire, ea nu este confirmata intotdeauna de realitate. Exista lucruri care sunt in acelasi timp benefice si legale, iar un astfel de exemplu este reprezentat de industria de divertisment online pentru adulti.

In ciuda zvonurilor care mai exista inca despre acest domeniu, fetele care lucreaza intr-un studio videochat Bucuresti ca www.studio20.ro sunt deplin constiente ca fac o activitate legala, la fel precum cele desfasurate in orice alta ramura economica. Iar in ceea ce priveste castigurile obtinute si nivelul de prosperitate atins, lucrurile stau mai bine decat si-ar putea imagina majoritatea angajatilor din Romania!

Respectarea legii intr-un studio videochat Bucuresti

Odata ce a trecut interviul, o fata care isi incepe cariera pe site-urile pentru adulti semneaza, inca din prima zi, un contract de artist-interpret, in care sunt mentionate toate drepturile de care beneficiaza si toate obligatiile pe care le are. Ea primeste pe loc o copie a acestui document esential.

De asemenea, la fiecare doua saptamani, adica de fiecare data cand se efectueaza o plata, modelul semneaza un act aditional in care figureaza absolut toate detaliile referitoare la plata respectiva. Este vorba despre suma totala realizata in cele doua saptamani, despre comisionul care ii revine modelului, taxele si impozitele platite statului roman (CAS, CASS si impozitul pe venit), precum si suma finala, care este virata in cont.

Legea este, de asemenea, cat se poate de clara in ceea ce priveste varsta incepand de la care poti lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti. Pentru a incepe o astfel de cariera, este nevoie sa fii majora, adica sa ai 18 ani impliniti. Daca indeplinesti aceasta conditie, nu exista nici un fel de alte restrictii.

Prosperitatea asigurata de activitatea intr-un studio videochat Bucuresti

In fiecare moment, sute de mii de barbati din intreaga lume isi petrec timpul pe site-urile de divertisment online pentru adulti, unde doresc sa interactioneze cu fete frumoase, capabile sa poarte o conversatie si sa le ofere cateva momente de relaxare.

Cererea atat de mare face posibila obtinerea unor venituri de-a dreptul impresionante. O dovada este reprezentata de faptul ca, in primele 3 luni de lucru, un model dintr-un studio de videochat din Bucuresti primeste, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna. Astfel, se poate concentra pe necesitatea de a invata lucruri noi si de a se adapta la mediul online si la site-urile cu ai caror membri interactioneaza.

Apoi, fetele au parte de un comision de baza in valoare de 50% din sumele totale generate online, la care se pot adauga diferite bonusuri de performanta. Sunt rasplatite modelele care lucreaza mai mult de 100 de ore intr-o perioada sau cele care castiga peste 15 000 de dolari intr-o perioada. Au parte de bani in plus si cele care au un comportament online perfect, o rata de conversie buna sau care dovedesc fidelitate fata de echipa.

Venituri de peste 10 000 de dolari pe luna nu reprezinta deloc o raritate, intr-un studio de videochat din Bucuresti. Daca vrei, la randul tau, sa obtii astfel de sume muncind legal, este suficient sa faci primul pas! Apoi, ajutata de o echipa de profesionisti, vei evolua rapid spre prosperitatea dorita!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *